Att sälja

Att sälja sitt boende är även det ett stort beslut och vi vill göra den överlåtelsen så smidig och enkel för er som möjligt.
Vi lägger stor vikt vid att ni får en försäljning med era önskemål i fokus, i kombination med en så trygg försäljning som möjligt gällande fel, brister och information kring själva försäljningsobjektet.
En skräddarsydd och professionell marknadsföring och försäljning utförs av våra mäklare som i uppdraget åtar sig att sköta försäljningen med stor omsorg.

När ni anlitar oss behöver ni inte tänka på eller göra någonting från och med att ni undertecknat förmedlingsavtalet annat än att veta att försäljningen är i goda händer.
I vår provision ingår allting som behövs för en lyckad försäljning, det vill säga värdering, konditionsgranskning, fotografering, annonsering, visningar, köpebrev etc. Om man som säljare vill ha något extra utöver den standarden, så ordnar vi naturligtvis det enligt överenskommelse, tveka inte att berätta vad ni önskar och förväntar er av försäljningen. Vår arvodeslista hittar ni här bredvid under sidan provision.

Gällande tryggheten före, under och efter själva försäljningen ställer vi höga krav på de besiktningsmän som utför konditionsgranskningen av er byggnad och de skall ha lämplig utbildning för att utföra uppdraget.
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!