Fritidsbostaden

Fritidsbostaden är uppförd på plintgrund med målade träpanelfasader samt ett plåttak. Fritidshuset byggdes runt 2010. Den totala storleken idag är ca 70 m2.

Invändigt finns storstuga med kök och vardagsrum samt två sovrum med två sängplatser. Storstugan har god takhöjd och generöst med fönsterpartier mot vattnet i Nordväst.

Köket är ett gasolkök med gasspis och –kyl här finns även skåpinredning för förvaring av porslin. Via köket kommer du även till husets badrum, som inrymmer mulltoa och en duschkabin.

I vardagsrummet finns en trivsam vedspis installerad.

Ytskikten domineras av trägolv samt träpanelade innertak och målade väggar. Ytskikten i stugan är väldigt fräscha.

Teknik

Uppvärmning av fritidsbostaden sker genom vedeldning.  Elanslutning finns i form av solceller med två stycken 100A blybatterier samt ett 220V elverk. Uttag samt 12V belysning finns i fritidsbostaden.

Egen brunn finns på fastigheten för dricksvatten och en Mulltoalett i form av märket Cinderella med slamavskiljare.   

Övriga byggnader/Tomtområde

Utvändigt finns i anslutning till stugan en rymlig träaltan.

Intill fritidsbostaden finns en förvaringsbod/vedlider, vidare finns också en fin inglasad snickarbod och ett trevligt växthus där man kan odla diverse grönsaker. Nere vid stranden ligger en strandbastu som värms upp av en vedeldadspis. Stugan är uppförd på plintgrund och iklädd med stockmaterial med shingeltak. Basun är ca. 9,9 m2  och utanför finns en trevlig altan och lättillgänglig brygga där man lätt kan hoppa i och ta sig ett dopp.

Tomten om ca 2,9 hektar består runt fritidsbostaden till majoriteten av plana gräsytor och vid strandlinjen finns vistelsevänliga brygga och strand.

Fastigheten har ett praktiskt läge med bekvämt båtavstånd till Degerbys bykärna. Båtplatsen erbjuder ett gott vattendjup och ett mycket skyddat läge för båthållning.

Övrigt

Allt på fastigheten befintligt lösöre medföljer försäljningen och inryms i sin helhet i köpesumman. Däribland inryms bland annat komplett möblemang, grill, gräsklippare och trimmer.

 

Fakta

Allmänt

KommunFöglöAdressSkogbodavägen 146FastighetsbeteckningTräsbacka RNr 2:24 (62-420-2-24)VåningsytaCa 70m²Rum3 + kök Tomtareal2,869GravationerÖverlåts fritt från gravationerLegotomtNejSamfällda områdenfinns ejServitutFinns ejBåtplatsBrygga vid strandenBastuJaVisningEnligt överenskommelse KostnaderKöpare svarar för kostnader för köpebrev (350 euro), det offentliga köpvittnets bestyrkande av köpebrevet (128 euro), lagfartens utverkande, lantmäteriförrättningskostnader för fastighetens utbrytande samt för överlåtelseskatt om 3 % av köpesumman. TillträdeEnligt överenskommelse

Byggnadsfakta

ByggnadsårCa.2010ByggnadsmaterialLösvirkeGrundPlintgrundFasad-/takmaterialLockläcktspanel/PlåttakVärmesystemVedeldningVA-systemEgen brunn/ slamavskiljare
Utgångspris:
70 000 €
Bilagor