Beskrivning

En trivsam trerummare med stora och generösa ytor samt egen balkong mot sydväst, i mycket nära anslutning till strandpromenad och även med bekvämt avstånd till centrum.

Planlösningen disponeras av rymlig hall, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum, kök, matsal/sovrum, gästtoalett, wc/badrum samt walk-in closet med dörr till både hallen och mastersovrummet.

Lägenheten är försedd med fullt utrustat kök där vitvarorna består av hel kyl och frys, elspis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Köket ansluter i sin tur till matsal som självklart också kan användas som ett sovrum.

Bägge våtrum är helkaklade och gästtoaletten inrymmer wc och handfat. Det större av badrummen inrymmer wc, handfat, dusch, handdukstork och anslutningar till tvättmaskin.

Utöver våtrummen som har klinkergolv är övriga delar av lägenhetsytorna försedda med parkett och väggarna är tapetserade/målade.

Fiber finns anslutet till lägenheten.

Lägenhetshuset är uppfört 2002 med god standard i lägenheterna, tillika källarvåningen inrymmande husets gemensamma tvättstuga, bastu, cykelförråd och förrådsrum, i vilket lägenhetsägare disponerar över ett rymligt förråd vardera.

På lägenhetshusets framsida finns en carport tillhörande lägenheten (värde ca 5 000 €, ingår i lägenhetspriset) och vidare finns även gästparkering, trädgårdsförråd och soprum.

Snickerivägen 8 har ett mycket attraktivt och centrumnära läge med bland annat trivsamma promenadstråk, gym, mataffärer och mycket annat inom bekväma avstånd.

Bostadsaktiebolagets bokslut, bolagsordning, energideklaration, OVK-intyg samt förevisning av lägenheten tillhandahålls på begäran av mäklaren.

 

Fakta

Allmänt

KommunMariehamnAdressSnickerivägen 8 lgh 2Lägenhetsnummer2Våning1VåningsytaCa 104,3m²Rum3 + kök Vederlag573,65 €/månad (5,50 €/m2/månad)Andel av bolagslånSkuldfritt bolagBostadsbolagBostads Ab Västra Klinten i Mariehamn FastighetsskötselFastighetsserviceföretagDisponentMäklarhuset Åland AbBilplatsEgen carport UteplatsEgen balkong VisningEnligt överenskommelseKostnaderKöparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och administration (250 €). Överlåtelseskatten utgör 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpebrevet. Köpare mellan 18 och 40 år och som köper sin första egna bostad (minst 1/2) är befriad från att betala överlåtelseskatt. TillträdeOmgående efter köpslut eller enligt överenskommelse

Byggnadsfakta

Byggnadsår2002VärmesystemFjärrvärmeHissJa
Utgångspris:
302 500 €
Bilagor