Beskrivning

Affärslokalen är belägen i markplan med stora fönsterpartier mot Ålandsvägen och disponeras av rymliga affärsytor/kontorsutrymmen i halvöppen planlösning,  wc, kontorsutrymmen samt viss förvaring.

Lokalen är idag anpassad såsom utställningslokal men har goda möjligheter även för alternativa användningsändamål.

Från Ålandsvägen erhålls god exponering genom stora fönsterpartier. Till affärslokalen finns två entréer, en från framsidan och en från baksidan.

Utrymmena har genomgått vissa kosmetiska renoveringar där ytskikten domineras av parkettgolv och målade väggar. Nedmonteringen av de tidigare utställningsköken har emellertid lämnat en del kosmetiska renoveringsbehov. Även parkettgolvet i rummet märkt ”förrådet” i ritningen, har skador och är i behov av byte.

På vinden finns ett förråd som tillhör lokalen.

Det månatliga bolagsvederlaget uppgår till totalt 328 €/månad samt en avgift om 50 €/år för motorvärmare.

Till affärslokalen hör en låneandel om ca 6 800 €. Lånet är inte bortbetalningsbart för aktieägaren.

Lägenhetshuset är uppfört 1956 och har 2011 genomgått renovering av samtliga vatten- och avloppsstammar. Lägenhetshuset är härutöver löpande underhållet och renoverat i omgångar.

Disponentintyg, bokslut jämte bokslutsbilagor, bolagsordning och bolagsstämmoprotokoll tillhandahålls på begäran.

Besiktningshuset Ab/Johannes Wikblom har genomfört en partiell besiktning av affärslokalen. Protokollet tillhandahålls på begäran.

 

Fakta

Allmänt

KommunMariehamnAdressÅlandsvägen 23, lokal 10VåningMarkplan VåningsytaCa 82m²Vederlag328 €/månad Andel av bolagslånCa 6 800 €, ej bortbetalningsbart BostadsbolagBostads Ab Ålandsvägen 23 FastighetsskötselServicefirmaDisponentMäklarhuset Åland AbVisningEnligt överenskommelseKostnaderKöparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och administration (250 €). Överlåtelseskatten utgör 1,5 % av köpesumman och erläggs i samband med köpebrevet. TillträdeEnligt överenskommelse

Byggnadsfakta

Byggnadsår1956VärmesystemFjärrvärme
Utgångspris:
127 000 €
(skuldfritt Ca 133 800 €)
Bilagor