Beskrivning

Bostadshuset byggt 1972 och är uppfört som ett enplanshus ovan platta på mark. Fasaden är försedd med träpanel, taket är utav plåt. Huset är enligt energideklarationen 90 mstort. Huset har genom gott en helhets renovering där bland annat dränering, värmesystem, fasadrenovering, el, nygjorda golv med golvvärme, tilläggsisolerat, ytrenoveringar invändigt, kök, badrum samt nya tre glas fönster. Ägarna har valt genomgående stilrena och moderna lösningar. 

Huset inrymmer Hall, badrum, kök, vardagsrum, samt två sovrum.

Entrén ansluter till liten hall med klinkergolv där det finns avhängningsmöjligheter, vidare rymmer huset kök med matplats, vardagsrum som ansluter till rymlig altan mot sydväst läge. Det finns 2 sovrum, vidare finns ett badrum och en spaavdelning i anslutning till garaget .  

Köket med vit skåpinredning har utrustning utgörande kyl/frys, diskmaskin köksö med ugn, induktionshäll samt köksfläkt. Köket är mycket rymligt och ansluter till vardagsrummet genom en öppenplanlösning vilket ger huset en trevlig och luftig miljö.

Vardagsrummet med  även detta rum har stora öppna ytor som rymmer stor soffgrupp och en väl tilltagen matgrupp om man så vill. De stora fönsterpartierna som vetter mot gården gör att ljusinsläppet är väl. 

Från vardagsrummet tar du dig ut på gården där ägaren har byggt en altan på ca. 40 m2.

Vidare i bostadshuset finns det 2 sovrum med varierande storlekar. 

Mastersovrummet är utrustat med gott om garderobsförvaring. Även de övriga sovrummet har förvaring i form av garderober. Sovrummen är stora och rymmer enkelt dubbel säng med tillhörande nattduksbord. 

Badrummet är iklätt kakel och klinker med dusch, handfat i kommod under spegelskåp med belysning och toastol, badrummet renoverades 2012.  

I garage delen finns det en spaavdelning som är renoverade 2014.  Duschen med klinkergolv och kakel på väggarna. Duschrummet ansluter till bastu. Bastun som är utrustad med el-spis. 

I garaget finns även en groventré som renoverades samtidigt, tvättrummet är inrett med klinkergolv och målande väggar. Här finns även egen ingång ifrån altanen i väster.

Teknik

Bostaden värms upp genom luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme. Ventilationen är mekanisk frånluft, vattnet är kommunalt och avloppet är tre-kammarbrunn med infiltrering. Fiberanslutning finns anslutet.

Tomtområde 

Gården och tomten är i övrigt välhållen med gräsytor och planteringar. På husets framsida finns en grusad infart

Fastigheten har ett attraktivt och lugnt läge angränsande åkermark i  alla riktningar. 

Bekvämt avstånd till Mariehamns stadsgräns och till Maxinge center.  I närheten av bostads huset finns också skolor och daghem.

Besiktning

Johannes Wikblom/Besiktningshuset Ab har utfört överlåtelse– och fuktbesiktning, radonmätning samt energideklaration. Protokollen erhålls på begäran av mäklaren.

OBS! Besiktningsprotokoll skall ses som hjälpmedel. De fråntar inte köparens undersökningsplikt. Köparens undersökningsplikt innebär bl.a. att granska samtliga tillgängliga ytor såsom mellantak, krypgrunder etc. Köpare förväntas även vara införstådda med olika beståndsdelars tekniska livslängd vilka även omnämns i bilaga till besiktningsprotokollet.

 

 

Fakta

Allmänt

KommunJomalaAdress Norrängsstigen 13, 22120FastighetsbeteckningFastigheten Aspäng RNr, 6:70 (170-424-6-70) i Sviby , Jomala kommun.VåningsytaCa 90m²Tomtareal2030 m²GravationerÖverlåts fritt från gravationerLegotomtNej, ägotomtPlanesituationGeneralplanServitutServitut finns kolla bifogat fastighetsregisterutdragBesiktningJa( Besiktningshuset)UteplatsJaBastuJaVisningEnligt överenskommelse KostnaderKöpare svarar för kostnader för köpebrev (300 euro), det offentliga köpvittnets bestyrkande av köpebrevet (128 euro), lagfartens utverkande samt för överlåtelseskatt om 3 % av köpesumman. TillträdeEnligt överenskommelse

Byggnadsfakta

Byggnadsår1972ByggnadsmaterialStock och lösvirkeGrundBetongplatta på markFasad-/takmaterialTräpanel/Falsat plåttakVärmesystemLuft-vattenvärmepump till vattenburet system. VA-systemKommunalt vatten och avlopp till tre-kammarbrunnEnergibesiktningJa(E)
Utgångspris:
180 000 €
Bilagor