Beskrivning

Rymlig radhusfyra om hela 92 m2 i bekvämt markplan med attraktivt läge ca 3 km norr om centrala Mariehamn med närhet till bland andra Nabbens badstrand, Maxinge köpcentrum, skola, daghem, idrottsplan och mycket mer. Lägenheten har egen ingång och inrymmer hall, kök med matplats, vardagsrum med utgång till terrass, tre sovrum, badrum med bastu samt en gästtoalett.

Köket har vit köksinredning och vitvaror i form av kyl/frys, spis med induktionshäll. fläkt och diskmaskin.

Badrummet är helkaklat med golvvärme och inrymmer dusch, handfat med skåp, wc, anslutningar för tvättmaskin samt anslutande eluppvärmd bastu. 

Gästtoaletten är inredd med wc och handfat där golvet är klätt med plastmatta och väggarna delvis är klädda med tapet och delvis bröstpanel. 

Övriga golvytor är i huvudsak försedda med enhetligt klickgolv och väggarna är tapetserade/vitmålade.

Två av sovrummen har förvaring i form av garderober och till mastersovrummet ansluter klädkammare. 

Lägenheten har under de senaste åren försetts med förnyad utrustning utgörande luftvärmepump, spis med induktionshäll, kranar  i kök och toalett, handdukstork, bastudörr samt kakel, skåpbelysning och målade luckor i köket. På utsidan har ny altan mot söder byggts med omgärdande häck och stormförstärkt markis. 

Ytskikten i lägenheten renoverades ca 2010 och ungefär samtidigt förnyades kylskåpet, bastuspisen, varmvattenberedaren, diskmaskinen och toalettstolarna. Även badrummet kaklades om. 

Lägenheten värms upp via direktverkande el i kombination med luftvärmepump från 2023 som både ger kyla på sommaren och håller nere värmekostnaderna på vinterhalvåret. Ventilation från badrum sker med mekanisk manuell fläkt. Fiber finns anslutet till lägenheten. 

Bostadsbolaget har löpande genomfört mindre reparationer och underhållsarbeten på husen samt byte av ytter– och altandörrar och förnyad dränering. 

Bolagsvederlaget är 248,40 €/månad 2,70 €/m2/månad). Utöver det tillkommer kostnader för el enligt förbrukning och internet.

Disponentintyg, bokslut, femårsplan, bolagsordning och bolagsstämmoprotokoll tillhandahålls av mäklaren mot begäran.

 

Fakta

Allmänt

KommunMariehamnAdressGodbyvägen 17 A 2LägenhetsnummerA 2VåningMarkplanVåningsytaCa 92m²Rum4 + kök Vederlag248,40 €/månad (2,70 €/m2/månad) + el enligt förbrukningAndel av bolagslånSkuldfritt bolagBostadsbolagBostads Ab HästhagenFastighetsskötselAktieägarna själva DisponentStyrelseordförandeGravationerÖverlåts fri från gravationerKostnaderKöparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och administration (250 €). Överlåtelseskatten utgör 1,5 % av köpesumman och erläggs i samband med köpebrevetTillträdeOmgående eller enligt överenskommelse

Byggnadsfakta

Byggnadsår1975/1988VärmesystemDirektverkande el samt luftvärmepump
Utgångspris:
160 000 €
Bilagor