Beskrivning

En smart planerad, öppen och givetvis modern trerummare med en takhöjd på 2,70 meter, färdigställd 2020 med tillhörande bekvämligheter och lyx såsom egen bastu, inglasad balkong, privatägd plats i carport och hissanslutning från både markplanet och källarvåningen.

Planlösningen disponeras av en välkomnande entréhall med anslutande förrådsutrymme och gästtoalett och vidare in i lägenheten finns två sovrum, wc/badrum med bastu samt vardagsrum och kök i öppen planlösning.

Köket är ett Marbodalkök, förstås fullt utrustat med Siemens diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll, ugn samt dubbel kyl/frys. Köket och vardagsrummet delas av med rymlig matplats.

Badrummet har elektrisk golvvärme och är helkaklat i sitt utförande med modern inredning i form av wc, handfat med skåpinredning, dusch med infällbara glasväggar, kombinerad AEG tvättmaskin och torktumlare, elektrisk handdukstork och FTX ventilationsaggregat. Från badrummet ansluter eluppvärmd bastu.

Entréhallen och sovrummen är försedda med förvaring.

Från vardagsrummet och mastersovrummet ansluter rymlig och inglasad balkong i huvudsak vänd mot grönområde i söder-/västerläge.

Utöver våtrummen är övriga bostadsutrymmen försedda med varma parkettgolv och ljust målade väggar.

Utöver lägenhetsytorna disponerar ägaren även över ett eget varmförråd i entréplan samt en privatägd bilplats under tak med motorvärmare på bolagets innergård.

Bostadsvederlaget uppgår till 261,80 €/månad och här tillkommer kostnader för bilplatsen om 20 €/månad samt kostnader för den egna el– och vattenförbrukningen.

Bolaget har per den 16 februari 2024 en utnyttjad checkkredit om 6 345,70.

Då lägenhetshuset färdigställdes så sent som 2020 finns förstås inte några större underhålls– och renoveringsplaner. Bolaget planerar närmast att eventuellt installera laddstationer för elbilar.

I närområdet finns daghem, skola, matbutik och idrottshall med motionsspår samt utegym. I närheten finns också promenadvägar/-stigar, bl.a. den vackra strandpromenaden längs inloppet till Mariehamn/Västra hamnen. Här finns också två hundrastgårdar I naturskön omgivning längs gång- och cykelvägen mot centrum.

Såväl disponenttjänster som bolagets fastighetsskötsel handhas av yrkesmässiga och professionella firmor.

Disponentintyg, bolagsordning, bokslut, bolagsstämmoprotokoll, trivselregler, energicertifikat och avtal om delad besittningsrätt mellan Bobiten Ab och Bostads Ab Passaren tillhandahålls på begäran.

 

Objektet har stängt

Fakta

Allmänt

KommunMariehamnAdressLotsgatan 3 B 9LägenhetsnummerB 9Våning2VåningsytaCa 77m²Rum3 + kök Vederlag261,80 €/månad för lägenheten, 20 €/månad för bilplatsen + el– och vattenförbrukning Andel av bolagslånCa 312 €BostadsbolagBostads Ab Passaren FastighetsskötselFastighetsserviceföretagDisponentMäklarhuset Åland AbBilplatsPlats i carport genom separat aktieserie UteplatsInglasad balkong BastuJaVisningEnligt överenskommelseKostnaderKöparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och administration (250 €). Överlåtelseskatten utgör 1,5 % av köpesumman och erläggs i samband med köpebrevet. TillträdeEnligt överenskommelse

Byggnadsfakta

Byggnadsår2020HissJa
Utgångspris:
260 000 €
(skuldfritt Ca 260 312 €)