3 rum & kök vid Godbyvägen 28 A 7 i Mariehamn

Ljus och trivsam trea från 2015 om 92 m² med öppen planlösning och möjlighet att göra om till en fyra. Bostaden inrymmer bl.a. bastu, gästtoalett och har en stor terrass mot väster.

LÄGENHETEN

Välkommen till denna moderna och ljusa trea om ca 92 m², som relativt enkelt kan göras om till en fyra. Bostaden har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt inrymmer bastu, smidig tvättstuga och gästtoalett.

Lägenheten är genomgående inredd med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Bostaden värms upp via vattenburen golvvärme från fjärrvärme.

Köket är från Kristinakök med vita skåpsluckor och bänkskivor i grå laminat. Vitvaror är av märket Rosenlew; fristående kyl och frys, spis, disk-maskin och fläkt (Electrolux).

Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från fönster mot väster samt utgång till en härlig terrass. 

Sovrummen är inredda med en garderob i varje rum. I anslutning finns en praktisk klädkammare samt badrum som inrymmer både bastu och tvättstuga.

Den välkomnande hallen är utrustad med garderober och en  praktisk klädkammare.
 

OMRÅDET

Lägenheten finns i ett omtyckt område i norra Mariehamn. Daghem finns ca 1 km bort och till låg– och högstadieskola är det mindre än 1 km. Det är ca 3 km till centrala Mariehamn och till Maxinge köpcentrum är det 1,8 km. Till Nabbens badstrand är det 1,5 km. Kommunaltrafik finns i närheten.
 

BOSTADSBOLAGET

Bostads Ab Lisebo äger tomten vid Godbyvägen 28 som består av tre fristående hus inrymmande totalt 9 lägenheter. Hus A och B uppfördes 2015 och hus C uppfördes ca 1948 och har renoverats 2015.

Husen är uppförda i träkonstruktion med platta på mark och valmat tak i plåt. De nya husen värms upp via golvvärme från fjärrvärme. Det äldre huset värms upp via direktverkande el (och betalar därför ett annat bolagsvederlag än de nya husen). Bolagets övriga driftskostnader bekostas av samtliga lägenheter tillsammans. Husen är anslutna till fiber via Mariehamns Telefon.

Bolaget har inte planerat några större underhållsarbeten under de kommande fem åren. 

Till varje lägenhet finns en p-plats med motorvärmare (3,50 €/månad) och i C-huset finns ett lägenhetsförråd till varje lägenhet.

Bolagsvederlaget är 331,20 €/månad, utöver det tillkommer kostnad för el enligt förbrukning.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 3 rum & kök, möjligt att göra om till 4 rum & kök
Storlek: Ca 92 m²
Byggnadsår: 2015
Byggnadsmaterial: Träkonstruktion
Grund: Gjuten platta
Fasad-/takmaterial: Träpanel / Valmattak i falsad plåt
Värmesystem: Fjärrvärme till vattenburen golvvärme
Vederlag: 331,20 €/månad (3,60 €/m²/månad)
Våning: 1 av 2
Uteplats: Trälagd uteplats mot väster
Bastu: Ja
Lägenhetsnummer: A 7
Bostadsbolag: Bostads Ab Lisebo
Fastighetsskötsel: Kompaniet Ab
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Godbyvägen 28 A 7, 22100 Mariehamn
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Utgångspris: 240 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!