2 rum & kök i Möckelö Strand, Jomala

Nyproducerad tvåa i markplan om ca 62,9 m² med egen entré och terrass i västerläge. Lugnt och naturnära område just utanför Mariehamn. Omgående tillträde.

BESKRIVNING

Lägenheten är ca 62,9 m2 stor och belägen i husets markplan med egen entré. Bostaden har öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum flyter samman och får stort ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet mot lägenhetens terrass i västerläge.

Sovrummet ligger vid lägenhetens östra sida och har en stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrummet är mycket rymligt och utrustat med handfat i inredning, spegelskåp, toalett, dusch samt uttag för tvättmaskin och torktumlare.

Vid den rymliga entrén finns garderober och utrymme för avhängning.

 

UTFÖRANDE

Bostadslokalen är uppförd i god standard. Ekparkett genomgående i bostadsrummen, klinker och kakelklädda golv och väggar i våtrum samt klinkerinlägg vid entré. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikrougn, kylskåp och frysskåp. Allt av gott tillval samt inredning med skåp och lådor för förvaring.

I sovrum finns garderober uppförda som framgår av bilagd planlösning.

 

TEKNIK

Lägenhetshuset uppvärms med vattenburen golvvärme från bolagets gemensamma bergvärme. Varje lägenhet har en egen mekanisk ventilationsenhet med värmeåtervinning.
I lägenheten har varje rum en egen termostat för reglering av rumstemperatur separat.

Huset är uppfört i huvudsak betong med putsade fasader och med yttertak i falsad grafitgrå plåt på ett tätläktat underlagstak. Fönstren är 3-glasfönster med aluminiumutsida.
Materialvalen gör sammantaget att man erhåller låga kostnader för underhåll.

 

EXTERIÖRT

Tomtområdena planeras med gräsmattor, asfalterade tillfarter och parkeringar samt renhållningsstation.

 

BILPLATS

På husets norra sida har varje lägenhet egen bilplats under biltak med motorvärmare, där även lägenhetens kallförråd finns.

 

VEDERLAG

Bostads Ab Möckelöstrand 6 är ett skuldfritt bolag. Driftsvederlaget är satt till 2,50 €/m2/månad. Varje lägenhet har egen vattenmätare vilket gör att man endast betalar för egen konsumtion.

 

LÄGE

Möckelö Strand bostadsområde är nyanlagt med egnahemstomter, radhustomter samt våningshustomter. Lekplats finns färdigt anlagd och i närheten finns en mycket barnvänlig badstrand med långgrund sandbotten. Vid stranden finns anlagd småbåtshamn.

Fakta

Kommun: Jomala
Antal rum: 2 rum & kök
Storlek: Ca 62,9 m²
Byggnadsår: 2019
Byggnadsmaterial: Betong
Fasad-/takmaterial: Putsad fasad/Falsat plåttak
Värmesystem: Vattenburen värme från bergvärme
Vederlag: 157,25 €/månad (2,50 €/m2/månad)
Våning: Markplan
Uteplats: Terass i västerläge
Bilplats: Ja, under tak med uttag för motorvärmare
Lägenhetsnummer: A2
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Möckelö Strand 6
Adress: Småholmavägen 3, 22150 Jomala
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köpare svarar för utgående överlåtelseskatt som utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpslut. Köpare som är 18-39 år och köper sin första bostad (minst ½) är befriade från att erlägga överlåtelseskatt.
Begärt pris:
194 990 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!