Bostadsrätts-föreningen presenterar: Nybyggnation Storseglet

Bostadsrätt en boendeform som placerar sig mellan ägobostad och hyresbostad. Den som köper en bostadsrätt betalar 15% av bostadens anskaffningspris (insats) och ett månadsvederlag (hyra) som täcker driftskostnader samt föreningens lånekostnader för byggnationen av husen. Då man flyttar från sin bostad säger man upp den, likt en hyresbostad, och är garanterad att få tillbaka sin insats. Observera att bostadsrättssytemet i Sverige skiljer sig från bostadsrättssystemet i Finland och på Åland. Det är viktigt att inte likställa de två systemen.

Bo med underbar sjöutsik och det bästa läget i Mariehamn!

Ålands Bostadsrättsförening är stolta att presentera nyggbyggnationsprojeketet Storseglet som planeras att byggas vid Segelmakargatan 9 i Horelli i Mariehamn.

Två nya lägenhetshus och fyra egnahemshus/parhus, inrymmande totalt 32 lägenheter med inflyttning i september 2021.

Samtliga lägenheter kommer att ha sjöutsikt mot väster och inloppet till Mariehamn. Från andra våningen ser man över taken på parhusen. Placeringen av parhusen är gjord så att lägenheterna på första våningen ska få bästa möjliga utsikt emellan parhusen. 

Det finns några lägenheter som fortfarande är lediga, se listan nedan.

Du kan lämna din intresseanmälan via http://www.abrf.ax innan den 15 november 2019. 

Beslut om byggande kommer att tas vid ett medlemsmöte under slutet av november 2019. Innan dess behöver tillräckligt många intresserade teckna avtal för de olika lägenheterna.

Läs mer och se ritningar över lägenheterna här: http://abrf.ax 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!