Stall vid travbanan i Hindersböle, Jomala

Stall med 9 stycken boxar och tomt indelad i flertalet hästhagar precis intill travbanan i Jomala. Prisuppgifter tillhandahålls av mäklaren.

BESKRIVNING

Stallbyggnaden är uppförd 1962 på gjuten platta , väggelementen består av äldre Leca-block och taket är ett plåttak. I stallet finns 9 boxar, varmbonad sadelkammare samt kafferum, hölager samt utrymme för övrig förvaring. Utvändigt finns mot travbanan en liten uteplats och på stallets baksida finns möjlighet till exempelvis maskinförvaring under snedtak.

På fastigheten finns även en äldre garagebyggnad på gjuten platta där man under senare tid installerat kodlås och fjärrstyrd garageport (märke Crawford) samt tilläggsisolerat. Invändigt finns gott om utrymme för en personbil samt övrigt utrymme för förvaring och verkstad. Garagebyggnaden innehåller även ett extrarum som tidigare var tänkt att bli ett kontorsutrymme. Rummet är ännu inte helt färdigställt.

El finns draget till bägge byggnader. Till stallbyggnaden finns även kommunalt vatten och stallet ventileras genom mekanisk ventilation.

Fastigheten är enligt uppgift från fastighetsdatatjänsten 4 300 m2 stor och här finns i dagsläget flertalet hästhagar.

Intill stallet finns grusad parkering och grusväg löper längs fastighetens östra sida.

 

El finns draget till bägge byggnader. Till stallbyggnaden finns även kommunalt vatten och stallet ventileras genom mekanisk ventilation.

 

Fastigheten nås med bil i dagsläget endast via väg från den norra sidan, till vilken det tills idag enbart funnits personliga och årligen förnyade avtal om nyttjanderätt. Köpare bör göras medvetna om att en vägförrättning behöver göras, och att man kommer få delta i underhållskostnader för vägen.

I övrigt finns en vägrätt för en ännu ej befintlig väg om 2 meters bredd som löper söderut från fastigheten och hela vägen fram till Bollhalla.

Prisuppgifter och utförligare information tillhandahålls på begäran av mäklaren.

Fakta

Kommun: Jomala
Fastighetsbeteckning: Karlberg lägenhet RNo 1:46, Hindesböle, Jomala (170-412-1-46)
Planesituation: Detaljplanerat område
Tomtareal: 4 300 m²
Byggnadsår: 1962
Byggnadsmaterial: Leca-block
Grund: Gjuten platta
Fasad-/takmaterial: Puts/plåttak
Värmesystem: El
VA-system: Kommunalt vatten
Adress: Travvägen 33, 22150 Jomala
Gravationer: Överlåts fritt från gravationer
Tillträde: Omgående efter köpslut
Kostnader: Köparen svarar för kostnaderna för köpebrev (250 €), köpvittnets arvode (120 €), lagfart samt överlåtelseskatt (4% av köpesumman.)
Anbud: Prisuppgifter tillhandahålls på begäran av mäklaren.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!