Radhuslägenhet vid Stapelgränd 3 i Hammarland

Välplanerad radhuslägenhet om ca 73 m², bekvämt belägen på markplan med nyrenoverat badrum och en uteplats mot väster.

Denna trevliga radhuslägenhet har ett centralt läge i Kattby, Hammarland.

Lägenheten är ca 73 m² och har en inbjudande planlösning med egen ingång via gården. I direkt anslutning till entrén finns den härliga ute-platsen med eftermiddags- och kvällssol.

Bostaden har genomgående plastmatta på golv och tapetserade väggar.

Köket är inrett med vita skåpsluckor och trädetaljer samt bänkskivor i laminat. Plats för matbord framför fönster mot söder. De vitvaror som finns är; spis (Rosenlew), fläkt (Husqvarna) och kyl/frys (Gram, 2017). Möjlighet att lägga in diskmaskin.

Vardagsrummet har ett trevligt burspråk med stora fönster och utsikt mot åkrarna intill Hammarlands kyrka. I vardera sovrum finns fem platsbyggda garderober. Dessutom finns en separat klädkammare i lägenheten, var lägenhetens varmvattenberedare finns (Nibe).

Badrummet har renoverats 2019 och har grått klinker på golv med golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch, toalett, handfat, spegelskåp samt uttag för tvättmaskin.

Nyligen har ägaren låtit förnya el-säkringstavlan samt installerat luft-värmepump (Sharp, 2019), för att sänka värmekostnaderna. Lägenheten har en egen vattenmätare vilket gör att du som bor kan påverka dina boendekostnader i hög grad.

Huset är anslutet till fiber via IP-connect och kabel-tv via Kattby-Frebbenby centralantenn eller MCA. 

Bostadsbolaget har en gemensam bastu.

Till lägenheten hör en bilplats under tak samt ett förråd i anslutning till carporten.

Lägenheten ligger ca 20 km från Mariehamn och i närheten finns bl.a. lanthandel (2 km), skola, daghem och bibliotek (2,5 km). Kommunal service som äldreomsorg och lekpark finns i samma område.

Fakta

Kommun: Hammarland
Antal rum: 3 rum & kök
Storlek: Ca 73 m²
Byggnadsår: 1989
Byggnadsmaterial: Träkonstruktion
Fasad-/takmaterial: Träpanel / Sadeltak i tegel
Värmesystem: Luftvärmepump kombinerat med väggfasta elradiatorer
Vederlag: 127,75 €/månad (1,75 €/m²/månad)
Lägenhetsnummer: 5
Bostadsbolag: Bostads Ab Gärdet i Hammarland
Fastighetsskötsel: Nima Ab
Disponent: Ove Berne
Adress: Stapelgränd 3 lgh 5 i Hammarland
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som är mellan 18 och 40 år och som köper sin första egna bostad (minst 1/2) är befriad från att betala överlåtelseskatt.
Utgångspris: 97 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!