4 rum & kök vid Torggatan 8, M:hamn

Modern och renoverad fyra om 126,4 m² med rymliga och representativa ytor i Centrum Arkaden i absoluta centrum. Inglasad balkong i söderläge.

BESKRIVNING

Gavellägenhet i väster om 4 rum & kök, ca 126,4 m² erbjudande rymliga och representativa ytor samt centralt läge vid Torggatan, med omedelbar närhet till butiker, restauranger och serviceställen. Lägenheten är belägen i det tredje våningsplanet vilket lättillgängligt nås med hiss från entréplanet som  sker från innergården väster om byggnaden.

Bostaden inrymmer stort allrum med öppen spis anslutande till rymlig matplats, tre sovrum, kök med plats för matbord, wc/duschrum, klädkammare samt entréhall.

Lägenheten erhåller generöst ljusinsläpp från fönsterpartier mot tre väderstreck, samtliga med djupa fönstersmygar klädda i ek. Genomgående golvvärme i hela lägenheten med trådlös värmestyrning.

Från allrummet nås inglasad balkong med söderläge. I allrummet finns även franska balkongdörrar mot väster.

Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl/frys.

Badrummet är helkaklat och inrett med toalett, handfat i kommod, spegel med belysning och dusch med glasskärmvägg.

Genomgående parkettgolv i hela lokalen samt målade/tapetserade väggar  i lugna kulörer.

Lägenheten har egen bilplats på innergården och eget varmförråd i källaren, var även bostadsbolagets gemensamma tvättstuga finns.

Under de senaste åren har hela lägenheten målats, med undantag av en vägg i kök och hall vilka tapetserats. I samband med ytskiktrenoveringen har golvlisterna även förnyats.

2018 har ny induktionshäll och ny varmluftsugn med ånga från Electrolux installerats, övriga vitvaror är från grundrenoveringen 2009/2010.

Under senaste renovering avlägsnades garderoberna i ett av sovrummen (närmast köket) då rummet inretts till kontorsrum. I lägenhetsförrådet inne i lägenheten har även ett hyllsystem  med tvättförvaring installerats och så har golvvärmestyrningen uppgraderats till trådlös Danfoss link.

 

Fastigheten uppfördes 1962 som ett hyreshus. Efter ett ägarbyte ca 2009 beslöt den nya ägaren att genomföra en totalrenovering av fastigheten vilken utfördes 2009-10. Vid denna renovering installerades hiss i vardera trapphus. Fönster, ytterdörrar förnyades, el– vatten— och värmeinstallationer förnyades och kontrollerades, balkongerna glasades in, våtrum och kök nyinreddes m.m. samtligt till god standard.

För närmare information om utförda reparationer se bilaga i prospektet. Några planerade eller beslutade renoveringar finns inte i bolaget.

Disponentintyg, bolagsordning, bolagsstämmoprotokoll, bokslut etc. erhålls på begäran av mäklaren.

 

 

 

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 4 rum & kök
Storlek: Ca 126,4 m²
Byggnadsår: 1962/byggnaden grundrenoverad 2009/2010.
Värmesystem: Fjärrvärme
Vederlag: 404,48 €/månad
Våning: 3
Uteplats: Ja, inglasad balkong i söderläge samt fransk balkong mot väster.
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: B4
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Centrum Arkaden i Mariehamn
Fastighetsskötsel: Servicefirma
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Torggatan 8 B4, 22100 Mariehamn
Tillträde: Enligt överenskommelse
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köpare svarar för kostnader för aktiernas registrering (250 €) samt för överlåtelseskatt om 2 % av köpesumman. OBS! Köpare som är mellan 18-39 år och köper sin första bostad (minst hälften) är befriade från överlåtelseskatt.
Utgångspris: 375 000 € (Skuldfritt pris)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!