4 rum & kök vid Erikavägen 3 i Jomala

Modern parhuslägenhet om ca 116 m² i två plan med mycket fint läge. Trivsamma uteplatser och strandnära läge

LÄGENHETEN

 

Parhuslägenheten är 116 m² och uppförd i ett plan på fullständig suterrängvåning. Det övre våningsplanet, som även fungerar som entréplan, inrymmer sociala ytor med vardagsrum, kök med matplats, badrum samt rymlig entréhall och kontor/förråd. Från vardagsrummet ansluter stor vistelsevänlig balkong i västerläge. Från såväl vardagsrum samt balkong erhålls viss havsutsikt.

Sluttningsvåningen erbjuder privata utrymmen utgörande tre sovrum, stort badrum med bastu samt förvaringsmöjligheter under trappan. Det större sovrummet ansluter till stor, utbyggd altan, delvis under tak.

Ytskikten utgör fina, enstaviga ekparkettgolv i bostadsrummen med målade väggar och tak. Badrummen är helkaklade och i entréhallen är också golvet lagt med ett tåligt klinkergolv.

Köket har vit, blank inredning och är utrustat med vitvaror från Siemens utgörande keramikhäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin, hel kyl, hel frys samt inbyggd mikrovågsugn.

Badrummet i det övre våningsplanet är inrett med toalett, handfat i skåp, spegel, dusch och uttag för tvättmaskin.

I det nedre våningsplanet är badrummet inrett med toalett, dubbla handfat med underskåp, spegelskåp, duschplats med glasvägg och uttag för tvättmaskin. Bastun har klinkerklätt golv, panelklädda väggar och uppvärmning sker med elspis.

Lägenheten har den norra placeringen i parhuset och erhåller därmed en trivsam kvällssol på balkongen och ett svalare inomhusklimat på sommaren.

Lägenheterna disponerar dessutom gräsmattorna framför respektive bostad som sitt eget gårdsområde. Söder om lägenheten finns gemensamt med grannen söder om, trappa ner till gårdsområdet från entrésidan. Lägenhetsägarna sköter själva om sitt gårdsområde och gräsklippare finns i bolaget.

Till varje parhus finns separat carport med eluttag samt eget kallförråd.

 

BOSTADSBOLAGET

 

Bostads Ab Möckelö Strand 3 A-L i Jomala är ett skuldfritt bolag och byggnaderna är uppförda på egen tomt.

Parhuset är i sin helhet uppfört i värmeisolerade betongelement med putsade fasader och yttertak i dubbelfalsad plåt. Fönsterpartierna har aluminiumutsida vilket allt sammantaget innebär att underhållet av parhusbyggnaderna är minimalt med en mycket god driftsekonomi.

Lägenhetens månadsvederlag uppgår till låga 174 euro/månad (vederlagsgrund 1,50 euro/m²/månad) inrymmande samtliga kostnader utöver hushållsel och vattenförbrukning vilka erläggs enligt den egna förbrukningen.

Fiber finns naturligtvis anslutet till bolagets byggnader.

Då byggnaderna är färdigställda så sent som 2016, finns naturligtvis inte några planerade eller beslutade renoveringsåtgärder inom bolaget.

Disponentintyg, bostadsbolagets bolagsordning, bokslut och bolagsstämmoprotokoll erhålls på begäran av mäklaren.

Fakta

Kommun: Jomala
Antal rum: 4 rum och kök
Storlek: Ca 116 m²
Byggnadsår: 2016
Byggnadsmaterial: Betong, trä
Fasad-/takmaterial: Puts/plåt
Värmesystem: Bergvärme
VA-system: Kommunalt
Vederlag: 174 €/månad (1,50 €/m²/månad). Hushållsel och vatten enligt den egna förbrukningen
Våning: 1-2
Uteplats: Balkong i västerläge med havsglimt, altan i västerläge anslutande till gräsmatta
Bilplats: Carport med uttag för motorvärmare
Bastu: Ja
Lägenhetsnummer: I
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Möckelö Strand 3 A-L i Jomala
Fastighetsskötsel: Aktieägarna själva, undantaget snöröjning vilken utförs av firma.
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Erikavägen 3I, 22120 Mariehamn
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 euro). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som köper sin första bostad och som ännu inte fyllt 40 år är befriad från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt.
Utgångspris: 305 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!