4 rum & kök i Möckelö Strand, Jomala

Nyproducerad gavellägenhet i två plan med terrass och balkong i västerläge. Öppen och ljus planlösning vid lugnt och naturnära område just utanför Mariehamn.

BESKRIVNING

Lägenheten är ca 84,8 m2 stor fördelat på två plan och har egen entré i markplan. Tack vare läget på husets gavel får man en ljus lägenhet och i kombination med de stora fönsterpartierna mot terrassen i västerläge får man sammantaget ett stort ljusinsläpp till den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum. På övre bostadsplan har man tre stycken sovrum varav det större har garderobsvägg med spegelskjutdörrar och en stor balkong i västerläge. De två övriga sovrummen ligger intill varandra och har österläge.

I lägenheten finns givetvis ett rymligt badrum i vardera plan. Entrén är klinkerlagd och har utrymme för avhängning.

 

UTFÖRANDE

Bostadslokalen är uppförd i god standard. Ekparkett genomgående i bostadsrummen, klinker och kakelklädda golv och väggar i våtrum samt klinkerinlägg vid entré. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikrougn, kylskåp och frysskåp. Allt av gott tillval samt inredning med skåp och lådor för förvaring.

I sovrum finns garderober uppförda som framgår av bilagd planlösning.

Badrummen är utrustade med handfat i inredning, spegelskåp med infälld belysning, dusch, toalett, samt i det övre badrummet uttag för tvättmaskin och torktumlare.

I det större sovrummet finns garderober uppförda som framgår av bilagd planlösning.

 

TEKNIK

Lägenhetshuset uppvärms med vattenburen golvvärme från bolagets gemensamma bergvärme. Varje lägenhet har en egen mekanisk ventilationsenhet med värmeåtervinning.

I lägenheten har varje rum en egen termostat för reglering av rumstemperatur separat.

Huset är uppfört i huvudsak betong med putsade fasader och med yttertak i falsad grafitgrå plåt på ett tätläktat underlagstak. Fönstren är 3-glasfönster med aluminiumutsida.
Materialvalen gör sammantaget att man erhåller låga kostnader för underhåll.

 

EXTERIÖRT

Tomtområdena planeras med gräsmattor, asfalterade tillfarter och parkeringar samt renhållningsstation.

 

BILPLATS

På husets norra sida har varje lägenhet egen bilplats under biltak med motorvärmare, där även lägenhetens kallförråd finns.

 

VEDERLAG

Bostads Ab Möckelö strand 6 är ett skuldfritt bolag. Driftsvederlaget är satt till 2,50 €/m2/månad. Varje lägenhet har egen vattenmätare vilket gör att man endast betalar för egen konsumtion.

 

LÄGE

Möckelö Strand bostadsområde är nyanlagt med egnahemstomter, radhustomter samt våningshustomter. Lekplats finns färdigt anlagd och i närheten finns en mycket barnvänlig badstrand med långgrund sandbotten. Vid stranden finns anlagd småbåtshamn.

Fakta

Kommun: Jomala
Legotomt: Ja
Antal rum: 4 rum och kök
Storlek: 84,8 m²
Byggnadsår: 2019
Byggnadsmaterial: Betong
Grund: Gjuten
Fasad-/takmaterial: Puts/plåt
Värmesystem: Bergvärme
VA-system: Kommunalt
Vederlag: 212 € (2,50 €/m²)
Våning: 1-2
Uteplats: Balkong och terrass i västerläge
Hiss: Nej
Bilplats: Egen carport med motorvärmare
Bastu: Nej
Lägenhetsnummer: A1
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Möckelö strand 6
Adress: Småholmavägen 3, 22130 Jomala
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köpare svarar för utgående överlåtelseskatt som utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpslut. Köpare som är 18-39 år och köper sin första bostad (minst ½) är befriade från att erlägga överlåtelseskatt.
Begärt pris:
258 640 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!