3rum & kök vid Nybondasvägen, Jomala

Nyproducerad lägenhet i markplan med ostört läge vid återvägsgränd och i direkt närhet till naturområden.

BESKRIVNING

Lägenheten har ett mycket lugnt och trevligt läge som sista bostad på gatan och är praktiskt belägen i markplan med asfalterad yta fram till carport och entré. Lägenheten har egen uteplats med österläge omgiven av gräsmatta och angränsande till berg med orörd natur.

Lägenheten inrymmer klinkerlagd entré, förråd, ett sovrum med garderobsvägg, ett sovrum med klädkammare, helkaklat badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenheten är ljust och stilrent inredd med vitmålade väggar och golv av stavparkett, undantaget badrum vilket är helkaklat.

Köket är halvkaklat med överskåp och har en flyttbar köksö som ger en bekväm arbetsyta. Vitvarorna utgörs av kyl/frys, diskmaskin, micro, köksfläkt samt spis och ugn. Tack vare köksön på hjul har man goda möjligheter att utforma matplatsen efter eget behov. Från vardagsrummet kommer man till den plattlagda uteplatsen i österläge.

Badrummet är helkaklat och inrymmer toalett, handfat med spegelskåp, handdukstork, duschhörna, badrumsskåp samt uttag för tvättmaskin. Här finns även lägenhetens varmvattenberedare. Badrummet är utrustat med golvvärme.

 

TEKNIK

Bostaden uppvärms med luftvärmepump och elgolvvärme med individuella termostater för varje rum. Huset är anslutet till kommunalt avlopp och vatten.

 

OMRÅDET

Bostadsområdet är förhållandevis nyligen etablerat med ett stort antal nybyggda egnahemshus och radhus. De inneboende är dels barnfamiljer men även äldre personer har funnit sig tillrätta i området. Inom området finns lekplats med gungor och klätterställning samt bollplan.

Gångavstånd till Maxinge köpcenter är endast ca 1 km och till Mariehamns centrum är det ca 4 km.

 

ÖVRIGT

Till bostaden hör ett kallförråd samt anslutande carport med uttag för motorvärmare.

Bolaget är skuldfritt och utgörs av de tre bostäderna i huset. Gårdssysslor utförs av lägenhetsägarna själva.

Lägenheten har sedan färdigställandet stått obebodd med underhållsvärme då övertagandet för de nya ägarna fördröjts till följd av att oenighet funnits kring bostädernas slutförande med en påföljande rättstvist. Utförligare redogörelse finns som separat bilaga.

Disponentintyg, bolagsordning och årsredovisning lämnas ut av mäklaren vid visning eller mot förfrågan.

Fakta

Kommun: Jomala
Legotomt: Nej
Planesituation: Detaljplanerat område
Antal rum: 3 rum och kök
Storlek: Ca 63 m²
Byggnadsår: 2016
Byggnadsmaterial: Trä
Grund: Gjuten isolerad platta
Fasad-/takmaterial: Trä/tegelpannor
Värmesystem: Luftvärmepump, elslingor
VA-system: Kommunalt
Vederlag: 63 € per månad (1 €/m²/mån)
Våning: 1 av 1
Uteplats: Ja
Bilplats: Carport med uttag för motorvärmare
Lägenhetsnummer: B
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Dalgläntan
Fastighetsskötsel: Aktieägarna
Disponent: Johan Eriksson
Adress: Nybondasvägen 12B, Jomala
Gravationer: Överlåts fri från pantsättning.
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köpare svarar för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota samt överlåtelseskatt om 2 % av köpesumman. ANM. Köpare mellan 18 och 39 år som köper sin första bostad är befriade från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt.
Utgångspris: 155 500 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!