3 rum & kök vid Storagatan 17 i Mariehamn

Objektet har stängt

Modern och välplanerad centrumlägenhet om ca 75 m2 med generösa ytor och stor, inglasad, balkong i söderläge. Hiss finns i huset. Garageplats i varmgarage medföljer.

LÄGENHETEN

Lägenheten om ca 75 m2 är belägen i den andra våningen (första bostadsvåningen) och inrymmer hall, wc/badrum, kök, vardagsrum, två sovrum och en inglasad balkong.

Badrummet är helkaklat och rymmer lavoar med skåpinredning, wc, dusch med avskärmande väggar, handdukstork och tvättorn. Till badrummet finns golvvärme.

Köket är utrustat med vitvaror i form av hel kyl och frys, diskmaskin, elspis samt ugn och mikrovågsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Köket ansluter till det rymliga vardagsrummet med plats för såväl sociala vistelseytor och matsal. Vardagsrummet ansluter i sin tur till en stor, inglasad balkong mot söder och öster.

Bägge sovrummen har förvaring i form av garderober och vidare finns även klädförvaring i hallen.

Golvytorna är, med undantag av badrummet, i sin helhet försedda med parkett.

Hiss ansluter bekvämt från markplan till lägenheten som har både nyckel– och kodlås på dörren.

Till lägenheten hör även ett förråd i markplanet.

 

GARAGE

Lägenhetsförvärvet innefattar även - genom separat aktie - äganderätt till garageplats G 14 i underjordiskt varmgarage. Nerfarten till garaget sker från Neptunigatan.

 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

I grannhuset finns i källarvåningen för aktieägarnas gemensamma nyttjande bastu, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och skyddsrum.

 

ÖVRIGT

Bostadsbolaget är skuldfritt och vederlaget som erläggs för lägenheten utgör 230,25 €/månad. Här tillkommer kostnader för den egna elförbrukningen samt ett vederlag om 14,96 €/månad för garageplatsen.

Lägenhetshuset är uppfört 2007/2008 och håller en hög standard, varvid bolaget inte heller har några förestående underhålls– och ändringsarbeten.

Verksamhetsberättelse och bolagsordning tillhandahålls på begäran.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 3 rum & kök
Storlek: Ca 75 m²
Byggnadsår: 2007/2008
Värmesystem: Fjärrvärme
Vederlag: 230,25 €/månad (3,07 €/m2/mån) + 14,96 €/månad för garageplats
Våning: 2
Hiss: Ja
Bilplats: Ja, plats i varmgarage
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Storagatan 17 i Mariehamn
Fastighetsskötsel: Fastighetsserviceföretag
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Storagatan 17 A2, 22100 MARIEHAMN
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota. Överlåtelseskatten utgår enligt 2% av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som är mellan 18 och 40 år och som köper
Utgångspris: 270 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!