3 rum & kök vid Skrakvägen i Västernäs, Mariehamn

Trevlig och välplanerad gavellägenhet om 76,6 m² i första våningen (en halv trappa) med stor inglasad balkong i västerläge.

 

BESKRIVNING

Trevlig och välplanerad gavellägenhet om 76,6 m² i första våningen (en halv trappa) med stor inglasad balkong i västerläge.
Ytskiktrenoveringar samt badrumsrenovering utförda 2008.

 

LÄGENHETEN

Lägenheten är ca 76,6 m² och inrymmer entréhall med avhängning, vardagsrum, kök, matplats, två sovrum och badrum. Från vardagsrummet nås stor inglasad balkong med västerläge.

Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, fläkt och elspis. Köket renoverades delvis 2014 då nuvarande lägenhetsägare målade köksluckorna och förnyade vitvaror, diskbänk, diskmaskin samt kakel. Plastmattan byttes sommaren 2018.

Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv och är renoverat 2008. Det är utrustat med wc, handfat i inredning, spegelskåp, duschhörna med duschdörrar samt uttag för tvättmaskin. Elektrisk golvvärme i badrummet.

Samtidigt som badrummet renoverades tapetserades/målades även väggarna samt så målades innertaken och köksluckorna.

Parkettgolv i vardagsrummet, i övrigt plastmattor. Skjutdörrar till kök och det västra sovrummet.

 

ÖVRIGA UTRYMMEN

Till lägenheten hör också 2 förrådsutrymmen varav 1 är ett mindre kallförråd. Till gemensamma utrymmen hör tvättstuga, med tork– och mangelrum, cykelrum samt bastuavdelning.

För bilplatserna uppförs årliga avgifter beroende på bilplatstyp. För en numrerad öppen parkeringsplats uppbärs en avgift om 42 €/år, för en öppen plats med eluttag 96 €/år och för en plats under parkeringstak med eluttag 180 €/år. Kösystem för samtliga platser med företräde för aktieägare.

I grannhuset finns ett hobbyrum för gemensamt nyttjande.

 

ÖVRIGT

För bolagets kommande och utförda renoveringar se i prospektet bilagd förteckning.

 

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 3 r + k
Storlek: ca 76,6 m²
Byggnadsår: Ca 1974
Värmesystem: Fjärrvärme
Vederlag: 306,40 €/månad (4,00 €/m²/månad)
Våning: 1 (halv trappa)
Lägenhetsnummer: 16
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Spar-In-West
Fastighetsskötsel: Servicefirma
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Skrakvägen 1 C16, 22100 MARIEHAMN
Tillträde: Enligt överenskommelse
Visning: Enlgit överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning.
Utgångspris: 150 000 €(skuldfritt pris)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!