3 rum & kök vid Sjuryggsvägen 9 lgh 1 i Mariehamn

Trivsam radhuslägenhet i två våningar i barnvänligt kvarter i Västernäs. Lägenheten är ca 80 m² stor och har två uteplatser mot söder.

BOSTADEN

Välkommen till Sjuryggsvägen 9 och detta trivsamma radhus. Denna gavellägenhet är 80 m² och här bor du i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde ca 3 km söder om centrala Mariehamn.

Entrévåningen erbjuder sociala ytor i form av välkomnande hall, kök och vardagsrum samt en gästtoalett. På andra våningen finns två sovrum, varav det ena har en rymlig klädkammare. Här finns också ett badrum med bastu. Bostaden har två uteplatser mot söder med utsikt över en grusad fotbollsplan.

Köket är inrett med köksluckor i ek och vid matplatsen finns ett fönster mot norr. De vitvaror som finns är kyl (Gorenje),  frys (Electro Helios), spis (Bosch) och fläkt (Helo).

Vardagsrummet har stora fönster mot söder och utgång till ute-platsen. Här finns bland annat en rosenrabatt och andra prydnadshäckar som skyddar mot insyn.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i förstavåningen och plastmattor på golv i andra våningen. Samtliga väggar är tapetserade.

Badrummet har plastmatta på golv och plasttapet på vägg. Bastun värms upp via elaggregat och under laven finns varmvattenberedaren som blivit förnyad 2013.

På gården finns ett biltak med förrådsutrymmen. Här finns även cykelförråd och ett gemensamt trädgårdsförråd. På tomten finns dessutom en K-märkt jordkällare.
 

BOSTADSBOLAGET

Bostads Ab Västra Ytternäs består av ett radhus inrymmande totalt fem lägenheter. Huset är uppfört 1983 i träkonstruktion på gjuten platta i betong med sadeltak i plåt. Husen värms upp via direktverkande el till väggfasta radiatorer.

Husen är anslutna till kabel-tv via MCA och telefon via Mariehamns Telefon.

Bolaget har löpande genomfört reparationer och underhållsarbeten. Bolaget har inte några planerade underhållsarbeten. 
 

OMRÅDET

I närheten finns matbutik, Ytternäs låg- och mellanstadieskola, daghem och sporthall. I området finns också flera trevliga promenadstråk och småbåtshamnen Lervik.  

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 3 rum & kök + bastu
Storlek: Ca 80 m²
Byggnadsår: 1983
Byggnadsmaterial: Träkonstruktion
Grund: Gjuten platta
Fasad-/takmaterial: Träpanel / Sadeltak i falsad plåt
Värmesystem: Direktel till radiatorer
Vederlag: 150 €/månad
Våning: 1 och 2
Uteplats: Stor terrass och balkong mot söder
Bilplats: Biltak
Bastu: Ja
Lägenhetsnummer: 1
Bostadsbolag: Bostads Ab Västra Ytternäs
Fastighetsskötsel: Connys All
Disponent: Kurt Palmroos
Adress: Sjuryggsvägen 9 lgh 1, AX-22100 Mariehamn
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som är mellan 18 och 40 år och som köper sin första egna bostad är befriad från att betala överlåtelseskatt.
Utgångspris: 145 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!