3 rum & kök vid Scheffersgränd 2 i Mariehamn

Mycket trevlig och omfattande renoverad trea om ca ca 70 m²  i tredje våningen med balkong i västerläge och gångavstånd till centrum. 

LÄGENHETEN

Lägenheten är belägen i det tredje våningsplanet och är ca 70 m². Den inrymmer entréhall, två sovrum, kök, badrum, vardagsrum samt balkong i västerläge.
I lägenheten har 2015 omfattande renoveringar färdigställts med bl.a. helt nytt kök och badrum, nya ytskikt i bostadsrummen utgörande slitstarka, ljusa laminat-golv och vitmålade väggar och tak.
Köket är utrusat med vitvaror i rostfritt utförande bestående av diskmaskin, kyl/frys, ugn, keramikhäll, mikrovågsugn och fläkt.
Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, spegel, duschhörna samt uttag för tvättmaskin.
Från det större sovrummet ansluter balkong i västerläge med trätrall.
Entréhallen erbjuder avhängningsmöjligheter med hatthylla i inbyggd garderob samt två fristående garderober med spegeldörrar. Vid entrédörren har vid renove-ringen dessutom lagts nytt klinkergolv.
Det mindre sovrummet är försett med två förnyade garderober och det större sovrummet har egen klädkammare med förnyad inredning med hyllor och galg-stång. Lägenheten erbjuder ett genomgående modernt och ljust boende.
Månadsvederlaget uppgår till totalt 316,80 euro/månad, av vilka 280 euro/månad utgör driftsvederlag samt finansiering av bolagets skötsellån. Resterande 36,80 euro/månad utgör månadsvederlag för kapitalvederlagslånet vilken för-svinner i det fall köparen väljer att betala bort andelen om 1 997 euro av kapital-vederlagslånet. Andelarna av skötsellånen om totalt 8 867 euro är inte bortbetalningsbara och finansieringen ingår i månadsvederlaget om 280 euro.

BOSTADSBOLAGET

På gården finns omarkerade parkeringsytor för de boende i huset och dessutom finns markerade platser med uttag för motorvärmare samt ett antal garage.
Platser med uttag för motorvärmare och garage erbjuds enligt kösystem mot separata vederlag. Vid försäljningens inledande fanns inte lediga garageplatser eller platser med motorvärmaruttag.
Till gemensamma utrymmen hör tvättstuga, bastu, duschrum och hobbyrum, vilka delvis är belägna i grannhuset. Till lägenheten hör även vindsförråd.
Bostadsbolaget har löpande utfört renoveringar av bolagets fastigheter, vilka framgår närmare i prospektet bilagda redogörelse av utförda och kommande underhållsarbeten.
Bokslut och bolagsordning erhålls på begäran av mäklaren.

Lägenheten är stylad Studio36 Interior & design.
Sälj er bostad via Mäklarhuset och få en professionell styling rabatterad från Studio36 Interior & Design.
Intresserad av att veta mer? Kontakta Charlotta eller Sanna på info@studio36interiordesign.com

 

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 3 rum och kök
Storlek: Ca 70 m²
Byggnadsår: 1969
Värmesystem: Fjärrvärme
Vederlag: 280,00 €/månad (drift + skötsellån) + 36,80 €/månad (finansiering av kapitallåneandel
Våning: 3
Lägenhetsnummer: B 18
Bolagslån: Ca 10 864 euro, av vilken 8 867 euro utgör andelar av skötsellån och 1 997 euro utgör andel av kapitalvederlagslån
Bostadsbolag: Bostads Ab Ankargård
Fastighetsskötsel: Serviceföretag
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Scheffersgränd 2 B 18, 22100 MARIEHAMN
Tillträde: En vecka efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köpare svarar för utgående överlåtelseskatt som utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpslut. Köpare som är 18-39 år och köper sin första bostad (minst ½) är befriade från att erlägga överlåtelseskatt.
Utgångspris: 178 000 € (skuldfritt pris 188 864 €)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!