3 rum & kök vid Nybondasvägen, Jomala

Stängningsdatum: 2019-05-27

Nyproducerad lägenhet om ca 85 m² i markplan med ostört läge vid återvägsgränd och i direkt närhet till naturområden.
Omgående tillträde.

BESKRIVNING

 

Lägenheten har ett mycket lugnt och trevligt läge som sista bostad på gatan och är praktiskt belägen i markplan med asfalterad yta fram till carport och entré. Lägenheten är belägen på husets gavel och har egen uteplats med österläge omgiven av gräsmatta och angränsande till berg med orörd natur.

Lägenheten inrymmer klinkerlagd entré, förråd, två sovrum med garderobsvägg, helkaklat badrum, kök och vardagsrum med matplats. Lägenheten är ljust och stilrent inredd med vitmålade väggar och golv av stavparkett, undantaget badrum vilket är helkaklat.

Köket är halvkaklat i mosaikutförande och har gott om avställningsytor med överskåp. Vitvarorna utgörs av kyl/frys, diskmaskin, micro, köksfläkt samt spis och ugn. Köket ligger i direkt anslutning till både matplats och vardagsrum, varifrån man kommer ut till den plattlagda uteplatsen i österläge.

Badrummet är helkaklat och inrymmer vägghängd toalett, handfat med spegelskåp, handdukstork, duschhörna, badrumsskåp samt uttag för tvättmaskin. Här finns även lägenhetens varmvattenberedare. Badrummet är utrustat med golvvärme.

 

TEKNIK

 

Bostaden uppvärms med luftvärmepump och elgolvvärme med individuella termostater för varje rum. Huset är anslutet till kommunalt avlopp och vatten.

 

OMRÅDET

 

Bostadsområdet är förhållandevis nyligen etablerat med ett stort antal nybyggda egnahemshus och radhus. De inneboende är dels barnfamiljer men även äldre personer har funnit sig tillrätta i området. Inom området finns lekplats med gungor och klätterställning samt bollplan.

Gångavstånd till Maxinge köpcenter är endast ca 1 km och till Mariehamns centrum är det ca 4 km.

 

ÖVRIGT

 

Till bostaden hör ett kallförråd samt anslutande carport, vilken är utrustad med 16A uttag för exempelvis laddning av elbil eller motorvärmare.

Bolaget är skuldfritt och utgörs av de tre bostäderna i huset. Gårdssysslor utförs av lägenhetsägarna själva.

Lägenheten har sedan färdigställandet stått obebodd med underhållsvärme då övertagandet för de nya ägarna fördröjts till följd av att oenighet funnits kring bostädernas slutförande. Utförligare redogörelse finns som separat bilaga.

Disponentintyg, bolagsordning och årsredovisning lämnas ut av mäklaren vid visning eller mot förfrågan.

 

Fakta

Kommun: Jomala
Antal rum: 3 rum och kök
Storlek: Ca 85 m²
Byggnadsår: 2016
Byggnadsmaterial: Trä
Fasad-/takmaterial: Trä/tegelpannor
Värmesystem: Luftvärmepump, elslingor
VA-system: Kommunalt
Vederlag: 85 € per månad (1 €/m²/mån)
Våning: 1
Uteplats: Ja
Bilplats: Carport med uttag för motorvärmare
Lägenhetsnummer: 12C
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Dalgläntan
Fastighetsskötsel: Aktieägarna
Disponent: Johan Eriksson
Adress: Nybondasvägen 12C, Jomala
Gravationer: Överlåts fri från pantsättning.
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köpare svarar för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota samt överlåtelseskatt om 2 % av köpesumman. ANM. Köpare mellan 18 och 39 år som köper sin första bostad är befriade från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt.
Utgångspris: 177 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!