3 rum & kök i Sviby, Jomala

Välplanerad trea från 2008 i god standard med egen bastu, mastersovrum med walk-in-closet samt solig balkong i västerläge.

Lägenheten är ca 79,3 m² stor och belägen i det översta planet i tvåvånings radhus ibruktaget 2008. Bostaden inrymmer entréhall, två sovrum (ett med stor klädkammare), badrum med bastu samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Luftig takhöjd om ca 2.60 meter.

Lägenheten har egen entré från utomhustrappa som delas med en granne och som även erbjuder mindre utemöblering i österläge vid entrédörren.  I västerläge finns i anslutning till vardagsrummet en trevlig hörnbalkong i västerläge, med öppet söderläge och tillika vindskyddat hörnläge mot norr.

Invändigt är väggarna tapetserade och golven lagda som trestavig ekparkett i samtliga bostadsutrymmen utöver entréhallen som har klinkergolv. Badrummet är helkaklat och bastun har klinkergolv samt panelklädda väggar och tak.

Köksinredningen är från Ikea med vita vitvaror från Bosch utgörande kyl/frys, diskmaskin, keramikhäll (förnyad 2016), varmluftsugn och fläkt. 2014 lät ägaren måla om köksinredningen och byta kakel mellan bänk och överskåp. 2013 byttes även köksbänkskivan.

Badrummet är rymligt och planerat med duschhörna, lavoar med underskåp, spegelskåp, handdukstork samt praktiskt utrymme för tvättmaskin. Bastun har sänkt tak med infällda små ledspotlights samt elspis.

Bostaden uppvärms med vattenburen golvvärme från bergvärme som regleras från separata rumstermostater förutom badrummet som regleras från fördelningsskåp. Ventilationssystemet är utfört som ett mekaniskt till– och frånluftssystem med återvinning. 
Fiber från Ålcom finns anslutet till varje lokal i bostadsbolaget. 

Till lägenheten hör en plats under bolagets bilskyddstak utrustad med uttag för motor-värmare och dessutom tillhör även en markerad plats på parkeringen.
I källarplanet finns lägenhetens förråd samt tvättstuga och cykelrum.

Bostadsbolaget har ett lugnt och naturnära läge mot grönområden i det populära villaområdet Norra Bergshöjden. Avstånden är ca 2,5 km till matbutik, ca 4 km till köpcenter och matmarknad, ca 4 km till skolor, ca 1,5 km till dagis och ca 5 km till centrala Mariehamn.

Bostadsbolaget är välskött och skuldfritt med professionell fastighetsskötsel och disponenttjänster. Bostadsbolaget är skuldfritt. 

För utförda och kommande underhåll/reparationer i bostadsbolaget se bilagor i prospektet. Bolagsordning och bokslut erhålles på begäran av mäklaren.

Fakta

Kommun: Jomala
Antal rum: 3 rum + kök + bastu
Storlek: Ca 79,3 m²
Byggnadsår: 2008
Värmesystem: Bergvärme
Vederlag: 237,90 €/månad
Våning: 2
Uteplats: Ja, balkong med västerläge.
Bilplats: Ja, plats under biltak med uttag för motorvärmare samt en öppen markerad plats.
Bastu: Ja, egen.
Lägenhetsnummer: 6
Bolagslån: Skuldfritt bolag.
Bostadsbolag: Bostads Ab Lingonbacken i Jomala
Fastighetsskötsel: Servicefirma
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Hembud: Nej
Adress: Österhagsvägen 14 A6, 22120 MARIEHAMN
Tillträde: Senast 1 månad efter köpslut.
Visning: Enligt överenskommelse.
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt som utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpslut. Köpare som är 18-39 år och köper sin första bostad (minst ½) är befriade från att erlägga överlåtelseskatt.
Utgångspris: 199 000 € (skuldfritt pris)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!