3 rum & kök, Segelmakargatan, Mariehamn

Nybyggd trea om ca 82 m² i femte våningen med två stora inglasade balkonger, separat gästtoalett och sjöutsikt från kök och en balkong.

BESKRIVNING
 

Bostadsaktiebolaget MiraMare 1 är nybyggnadsprojekt som färdigställts i oktober 2015 omfattande två hus i vardera sex våningar vid Segelmakargatan 12 på Lotsberget i Mariehamn.

Lägenheten är belägen i femte våningen och är ca 82 m² inrymmande entréhall med gästtoalett, vardagsrum, kök, badrum samt två sovrum och förråd/klädkammare. Utöver bostadsytan finns två stora inglasade balkonger i österläge; en från ett av sovrummen och en med sjöutsikt med utgång från köket.

Lägenheten har en öppen planlösning med stora fönsterytor, fullt utrustat kvalitetskök från Marbodal med Siemens vitvaror. Lägenheten löper genom hela våningsplanet i nord-sydlig riktning och har fönster mot tre väderstreck.

Badrummet är praktiskt med vägghängd toalett, dolda rördragningar samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Golven är utförda som 3-stavsparkett med golvlister i ek och väggarna är målade/tapetserade.

Utanför ytterdörren finns naturligtvis hiss som också går ner till källarplanet där lägenheten förfogar över ett rymligt förråd. I entréplan finns förutom en välkomnande aula även gemensam tvättstuga och bastuavdelning.

Utöver den synligt höga standarden är husen uppförda i välisolerad betongstomme och med fönster med isolerglas i högt u-värde 1,1 för att erhålla ett lugnt och trivsamt boende.

 

Driftsvederlaget är 254,20 €/månad och inrymmer kostnader för uppvärmning, fastighetsskötsel, bostadsbolagets förvaltning och sopavgifter.

Det som tillkommer för köpare utöver driftsvederlaget är kostnader för el och vatten, där individuell mätning sker i varje lägenhet, vilket innebär att man som köpare själv kan påverka sina egna boendekostnader i längre utsträckning. Köpare väljer och erlägger kostnaden för sitt önskade tv-abonnemang, anslutningsmöjligheter till såväl kabel-tv samt IPTV finns anslutet till lägenheten.

Fastighetsskötsel och förvaltning sköts av professionella bolag.

På gården erbjuds fortfarande biltak och garageplatser till försäljning. De kan enbart ägas tillsammans med aktie som berättigar till besittning och användande av bostadslägenhet i BAB MiraMare bolagen.

Priset för bilplats under biltak är 5 000 € och vederlaget 5 €/månad. Priset för garageplats är 18 000 € och vederlaget 10 €/månad.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 3 r + kök
Storlek: Ca 82 m²
Byggnadsår: 2015
Våning: 5
Hiss: Ja
Bilplats: Biltak och garageplatser till försäljning
Bastu: Gemensam
Lägenhetsnummer: B17
Bolagslån: 7 520 €
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Segelmakargatan 12 B17
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt som utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs senast två månader efter köpslut.
Utgångspris: 365 000 € (Skuldfritt pris ca 372 520 €)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!