2 rum & kokvrå vid Klintvägen 18 i Mariehamn

Fräsch lägenhet om  ca 45 m²  med badrum och kök i gott skick och med gångavstånd till centrum. Skuldfritt bolag. 

BESKRIVNING

Trevlig tvåa i fint skick på första våningen i stadsdelen Klinten. Klinten finns beläget strax utanför Mariehamns centrum och avståndet är nära till det mesta. Vattnet finns inom gångavstånd till både öster och väster.

 

LÄGENHETEN

Den ca 45 m2 stora lägenheten inrymmer entréhall med avhängning, vardagsrum, sovrum, klädkammare, kokvrå och badrum. Fönster i österläge. 2005 genomfördes en omfattande renovering där kokvrå och badrum förnyades, golven i vardagsrum och sovrum byttes från plastmatta till ekparkett och väggar målades. Även elskåpet förnyades i samband med renoveringen. I klädkammaren finns fortfarande plastmatta.

Kokvrån med klinkergolv är smart planerad i förhållande till sin yta där det finns gott om förvaring. Här finns diskmaskin, kyl/frys, spis samt fläkt från Elektrolux.

Badrummet utgörs av klinkergolv med elvärme och helkaklade väggar, duschkabin, wc, handfat, handdukstork med vattenburen värme samt uttag för tvättmaskin. Taket består av träpanel med inbyggda spotlights.

Fönstren är troligtvis bytta i slutet av 90-talet.

 

ÖVRIGA UTRYMMEN

För gemensamt nyttjande finns det i källaren tillgång till bastu och tvättstuga inrymmande tvättmaskin, torktumlare och mangel. Nyckel till bastun fås vid bokning. 

I källaren finns också två förråd tillhörande lägenheten.

I trapphusen finns balkonger för gemensamt bruk. På husets bakgård i västerläge finns gemensam gräsmatta, torkställning, soprum och cykelställ.

På husets östra sida finns en rymlig parkering för husets boende samt gäster. Parkeringen har ingen särskild numrering.

Lägenheternas postlådor finns i trapphusets entré.

 

ÖVRIGT

I bolaget finns hembudsklausul vilket innebär att nuvarande aktieägare i bolaget har ”förköpsrätt” till aktierna. Hembudstiden är 30 dagar efter att aktieägarna fått meddelande om överlåtelsen.

I vederlaget om 202,50 €/månad ingår mise-avgiften.

 

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 2 rum och kokvrå
Storlek: Ca 45 m²
Byggnadsår: 1972-73
Värmesystem: Fjärrvärme
Vederlag: 202,50€/månad (4,50/m2 och månad)
Våning: 1
Lägenhetsnummer: B 1
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Klintvägen 18 i Mariehamn
Fastighetsskötsel: Serviceföretag
Disponent: Soder Ab
Hembud: Ja, 30 dagars inlösenrätt
Adress: Klintvägen 18 B 1, 22100 MARIEHAMN
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. ANM. Köpare som köper sin första bostad och som ännu inte fyllt 40 år är befriad från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt
Utgångspris: 87 000 € (skuldfritt pris)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!