2 rum & kök vid Tallvägen i Jomala

Tvåa om ca 56 m2 i markplan med egen uteplats i västerläge och med direkt närhet till skola, dagis och idrottsanläggning.

LÄGENHETEN

Lägenheten om ca 56 m2 inrymmer en mindre farstukvist och en hall med klädförvaring, rymlig entré med garderober, wc/duschrum med dusch, lavoar med inredning, wc och tvättmaskin, sovrum med hel garderobsvägg, allrum samt kök med matplats. I köket finns bänkdiskmaskin, rostfria vitvaror i form av kyl/frys och elspis med kolfilterfläkt.

Lägenheten har nyligen tapetserats om och fått nya parkettgolv. I badrummet finns plastmatta och förnyade, helkaklade väggar.

Till köket fanns förut en dörr från entrén, men denna har man sedermera tagit bort för att få bättre arbetsytor i köket.

Allrummet ansluter till en stenlagd uteplats i västerläge samt gemensamma gräsytor.

Huset värms upp genom pelletspanna och har mekaniskt ventilationssystem. Fiber finns draget till lägenhetshuset men är inte ännu anslutet till lägenheten.

 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

För gemensamt nyttjande finns i källarvåningen ett rymligt torkrum, uppfixad bastu med omklädning samt ett cykelförråd. I källaren finns också ett till lägenheten tillhörande förråd.

På lägenhetshusets framsida finns numrerade parkeringar med en plats per lägenhet. Till denna lägenhet medföljer också möjlighet att hyra garage för en personbil. 

 

Fakta

Kommun: Jomala
Antal rum: 2 rum & kök
Storlek: Ca 56 m2
Byggnadsår: 1979
Våning: 1 (markplan)
Uteplats: Ja
Bilplats: Ja
Bastu: Ja, gemensam.
Lägenhetsnummer: B1
Bolagslån: Ca 8308,31€ (per den 27 juni 2018)
Bostadsbolag: Bostads Ab Vikingaåsen i Jomala
Fastighetsskötsel: Serviceföretag
Disponent: Bengt Lundberg
Adress: Tallvägen 6 B1, 22150 Jomala
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Visning: Enligt överenskommelse.
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som är mellan 18 och 40 år och som köper sin första egna bostad är befriad från att betala överlåtelseskatt.
Utgångspris: 85 000 € (skuldfritt pris ca 93 308,61€)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!