2 rum & kök vid Skrakvägen 5 B 53 i Mariehamn

Totalrenoverad tvåa om ca 47,2 m² på andra våningen. Lägenheten är smart planerad med en inglasad balkong mot väster och havsutsikt. 

BESKRIVNING

Välkommen till Skrakvägen 5 B 53 och denna fint renoverade lägenhet om 47,2 m² med utsikt mot Ålands hav. 

Lägenheten har under 2018 totalrenoverats med förnyad VVS, nya eldragningar m.m.

Bostaden finns på andra våningen och inrymmer kök med matplats, vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i västerläge, sovrum med välplanerade garderober längs hel vägg, helkaklat badrum samt välkommande hall med förvaring. Lägenheten har genomgående ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Köket har vit köksinredning från IKEA med klassisk spegelprofilering och vitt kakel ovan bänk. De vitvaror som finns är samtliga i rostfritt stål; kyl/frys, spis med induktionshäll, ugn, fläkt (Franke), mikro och diskmaskin (Siemens).

Vardagsrummet har vackert ljusinsläpp från ett stort fönster mot väster och utgång till balkongen.

Badrummet har schackrutigt klinkergolv med golvvärme och vitkalkade väggar. Vidare finns duschkabin, handfat, spegelskåp, sidoskåp, wc och tvättmaskin.
 

ÖVRIGA UTRYMMEN

Till lägenheten hör också två förrådsutrymmen. Bolagets gemensamma utrymmen består av; tvättstuga, med tork– och mangelrum, cykelrum samt bastuavdelning.

För bilplatserna uppförs årliga avgifter beroende på bilplatstyp. För en parkeringsplats uppbärs en avgift om 42 €/år, för öppen p-plats med motorvärmare 96 €/år och för en plats under parkeringstak med motorvärmare 180 €/år. Kösystem för samtliga platser.
 

BOSTADSBOLAGET

Bostads Ab Spar-In-West är ett bostadsbolag bestående av totalt 61 lägenheter fördelat på tre huskroppar. Husen är uppförda 1974 i stenkonstruktion i tre våningar med källare. Husen värms via fjärrvärme till väggfasta radiatorer och är anslutet till MCA.

Bolaget har löpande genomfört reparationer och underhållsarbeten. Under de senaste åren har bolaget bl.a. uppdaterat ventilationssystemet på Skrakvägen 1, renoverat samtliga husgavlar, förnyat samtliga hustak, förnyat fönster och uppdaterat värmecentralen.

Bolaget har under de kommande fem åren planerat stambyte i samtliga hus och även förnyande av entrédörrarna och parkeringstak. Stamrenoveringen är planerad att utföras år 2021 i detta hus.
 

OMRÅDE

Här bor du ca 3 km från centrala Mariehamn och inom gångavstånd finns matbutik med generösa öppethållningstider. I närheten finns Ytternäs låg- och mellanstadieskola samt daghem och sporthallen. Här finns även en snabbmatsrestaurang som erbjuder pizza och thaimat.

Busshållplats ca 150 meter från bostaden.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 2 rum + kök
Storlek: ca 47,2 m²
Byggnadsår: 1974
Byggnadsmaterial: Betongkonstruktion
Grund: Källare
Värmesystem: Fjärrvärme till väggfasta radiatorer och el-golvvärme i badrummet
Vederlag: 188,80 €/månad (4,00 €/m2/månad) + el enligt förbrukning
Våning: 2 av 3
Uteplats: Inglasad balkong mot väster
Lägenhetsnummer: B 53
Bostadsbolag: Bostads Ab Spar-In-West
Fastighetsskötsel: HP City Fastighetsservice
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Skrakvägen 5 B 53, 22100 Mariehamn
Tillträde: Omgående efter köpslut
Utgångspris: 135 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!