2 rum & kök vid Odalvägen, Mariehamn

Ljus gavellägenhet om ca 53 m² i markplan med nyrenoverat badrum samt egen uteplats mot gemensam innergård och nära till grönområden och skola.

BESKRIVNING

 

Lägenheten om ca 53 m² inrymmer entréhall, vardagsrum som ansluter till plattlagd uteplats, kök med matplats, sovrum samt badrum.
Lägenheten är ljus och trevlig med fönster åt tre väderstreck. Fastigheten ligger ostört vid återvändsgränd och i direkt anslutning till grönområden och har genomgått fasadrenoveringar 2017 med bland annat nya räcken för loftgångar och målad ytterfasad.
Lägenhetens badrum är nyrenoverat med helkaklade ytor och vid entrén har man nylagd klinker. Golvytorna består av parkett i sovrum och vardagsrum och vinyl i kök. Väggarna är målade och tapetserade.
Badrummet inrymmer duschhörna, handfat, spegelskåp, wc samt uttag för tvättmaskin.
Köket har ljus inredning och vitvaror i form av kyl/frys samt spis. Köket har även plats för matbord.
Sovrummet inrymmer garderobsvägg.
Lägenheten värms upp via direktverkande el till radiatorer samt golvvärme i badrum. Varmvatten värms upp via fjärrvärme och ingår i månadsvederlaget.

 

ÖVRIGA UTRYMMEN

 

Till lägenheten hör eget förråd och som gemensamma utrymmen i bolaget finns cykelförråd samt bastu och tvättstuga, vilka delvis renoverades 2017.
Markerad parkeringsplats på gården.

 

ÖVRIGT

 

Driftsvederlaget uppgår till 121,90 €/månad och utöver det erläggs kapitalvederlag om totalt 156,35 €/månad.
Kapitalvederlaget hänför sig till låneandel om ca 31 005 € för renoveringar. Låneandelen är bortbetalningsbar och köpare som väljer att betala bort låneandelen erlägger bara driftsvederlaget om 121,90 €/månad.

 

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 2 rum & kök
Storlek: Ca 53 m2
Byggnadsår: 1991
Byggnadsmaterial: Betong
Fasad-/takmaterial: Träpanel/tegel
Värmesystem: Direkt el
VA-system: Kommunalt
Vederlag: 121,90 € (2,30/m2 och månad)
Våning: 1
Uteplats: Ja
Bilplats: Ja
Bastu: Gemensam
Lägenhetsnummer: A1
Bolagslån: Ca 31 005 € (09.04.2018)
Bostadsbolag: Bostads Ab Björkdungen Johannebo
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Odalvägen 3 A1, 22100 MARIEHAMN
Tillträde: Omgående
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som är mellan 18 och 40 år och som köper sin första egna bostad är befriad från att betala överlåtelseskatt.
Utgångspris: 83 000€ (Skuldfritt pris ca 114 005€)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!