2 rum & kök vid Ekstigen i Mariehamn

Välplanerad, renoverad tvåa om ca 62 m2 i andra våningsplanet med egen bastu och uteplats i anslutning till entré. Välskött bolag i lugnt villaområde.

LÄGENHETEN

Bostaden är en gavellägenhet belägen i det andra våningsplanet i detta tvåvånings radhus.

Lägenheten om ca 62 m² inrymmer vindfång, entréhall, vardagsrum, kök, sovrum och badrum med bastu. I anslutning till entrén finns uteplats mot väster som utgör halva 
entréloftgången. 

De senaste åren har lägenheten av tidigare ägare genomgått stora renoveringar där samtliga utrymmen moderniserats. Av renoveringar kan nämnas bl.a. renovering av bastu, förnyat golv med el-golvvärme i badrummet och entrén. Genomgående nya ytskikt i hela lägenheten. Installation av luft-luftvärmepump samt förnyade radiatorer.  

Köket är utrustat med diskmaskin, spis med keramikhäll, kyl/frys och fläkt. Vid renoveringen har inredningen förnyats med träbänkskivor sam skifferkakel mellan bänk och överskåp. I köket finns även plats för matbord.

Badrummet helkaklat och försett med wc, handfat, spegel, duschhörna med skjutdörrar samt tvättmaskin. Bastun uppvärms med elspis och har klinkergolv samt panelklädda väggar och tak. Bastulaven har trivsam, infälld belysning. Under bastulaven finns lägenhetens varmvattenberedare. 

Golven är lagda med Tarkett/laminat av hög kvalitét, med undantag av badrum, bastu och vindfång som har klinkergolv. Väggarna i bostadsrummen är tapetserade.

Fiber finns från IP-Connect.

VEDERLAG

Bolagsvederlaget uppgår till 108,50 €/månad och tillkommer gör vattenavgift om 17 euro/person/månad (8 euro för barn), avfallshantering 27 euro/månad samt elkostnader för den egna förbrukningen (inkl. uppvärmning).

ÖVRIGA UTRYMMEN

Till lägenheten hör öppen bilplats på bolagets parkering i nära anslutning till trappan.

Till gemensamma utrymmen hör cykelförråd,  terrass, gräsmatta med lekplats, torkställning, kompost och verktygsförråd.
Till lägenheten hör även eget förrådsutrymme.

BOLAGET

Bostadsbolaget utgör lägenhetshusen vid Ekstigen 6 och 8.

Senare utförda och kommande underhållsarbeten redogörs i bilaga i prospektet.

Bokslut och bolagsordning erhålls på begäran av mäklaren.

LÄGE

Bostadsbolaget har ett strandnära läge med omedelbar närhet till trevlig strandpromenad. Fastigheten är belägen i lugnt och populärt villaområde ca 3 km från centrum.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 2 rum & kök
Storlek: 62 m2
Byggnadsår: 1987
Värmesystem: Direktverkande el
Vederlag: 108,50 €/månad
Våning: 2 av 2
Lägenhetsnummer: 8
Bolagslån: Ca 259 €
Bostadsbolag: Bostads Ab Ekstigen
Fastighetsskötsel: Servicefirma Connys All
Disponent: Nils-Ole Isakas
Adress: Ekstigen 8 läg. 8, 22100 MARIEHAMN
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 euro). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpesummans betalning. ANM. Köpare som köper sin första bostad och som ännu inte fyllt 40 år är befriad från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt.
Utgångspris: 148 000 € (Skuldfritt pris ca 148 259 €)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!