2 rum & kök vid Doktorsvägen 4 i Mariehamn

Objektet har stängt

Trevlig och bekvämt belägen tvåa om ca 55 m² i markplan med egen ingång och uteplats i västerläge.

LÄGENHETEN

Lägenheten om ca 55 m2 ligger bekvämt belägen i markplan med egen entré och disponeras invändigt av hall, sovrum, wc/badrum, rymlig klädkammare och kök med mindre matplats vid fönster.

Badrummet är helkaklat och inrymmer dusch, wc, lavoar med skåpinredning och anslutningar för tvättmaskin. Tvättmaskinen medföljer försäljningen.

Köket är utrustat med vitvaror i form av kyl/frys och elspis samt gott om skåpförvaring.

Sovrummet har förvaring i form av hel garderobsvägg och som ytterligare förvaring finns i lägenheten en rymlig klädkammare. Även hallen har gott om skåp för ytterkläder.

Golvytorna är i bostadsytorna försedda med klickgolv, med undantag av hall och wc/badrum som har klinkergolv och klädkammaren som har plastmatta.

Från vardagsrummet nås en 2018 nylagd uteplats i sten med utsikt mot väster. Uteplatsen ansluter direkt till gemensamt gårdsområde.

Lägenhetsägaren disponerar också över ett eget p-tak och ett förråd. För aktieägarnas gemensamma nyttjande finns bastu.

 

BOLAGET

Bostads Ab Sjukhusbacken är ett skuldfritt bolag och vederlaget utgör idag 192,50 €/månad. Här tillkommer endast kostnader för den egna elförbrukningen.

Bolagets utförda reparations– och ändringsarbeten samt dess förestående underhållsbehov redogörs för senare i prospektet.

 

LÄGET

I omedelbar närhet till bostaden finns sjukhusområdet och lugna gång– och cykelvägar erbjuds både till centrum, badstrand och till köpcentrum norr om stadsgränsen.

 

ÖVRIGT

Bolagets årsredovisning, bolagsordning, energideklaration och trivselregler tillhandahålls på begäran.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 2 rum & kök
Storlek: Ca 55 m²
Byggnadsår: 1991
Värmesystem: Fjärrvärme
Vederlag: 192,50 €/månad (3,50 €/m2/månad)
Våning: Markplan
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Sjukhusbacken i Mariehamn
Fastighetsskötsel: Fastighetsserviceföretag
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Doktorsvägen 4 lgh 2, 22100 MARIEHAMN
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpesummans betalning. ANM. Köpare som köper sin första bostad och som ännu inte fyllt 40 år är befriad från skyldighet att erlägga överlåtelseskatt.
Utgångspris: 120 000 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!