2 rum & kök vid Bastuvägen 10

Objektet har stängt

Trivsam tvåa om ca 60,5 m² med insynsskyddat läge på andra våningen och en stor härlig balkong mot väster. Till lägenheten hör carport med motorvärmare. 

LÄGENHETEN

En lägenhet att trivas i!

Lägenheten om 60,5 m² finns på andra våningen och har en stor härlig balkong med eftermiddags– och kvällssol. Här bor du naturnära och kan njuta av trädens vackra skiftningar under de olika årstiderna. Lägenheten är insynsskyddad och har ett förmånligt månadsvederlag.

Den välplanerade lägenheten inrymmer entré, kök, vardagsrum, sovrum, ett snyggt renoverat badrum och en praktisk klädkammare.

Lägenheten har en stor potential för dig som vill sätta din egen prägel på ditt hem.
 

RUMSBESKRIVNING

Lägenheten har genomgående plastmatta på golv förutom i vardagsrummet som har ett ljust laminatgolv. Väggarna är tapetserade i ljus ton. 

Entré - Välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring i två garderober.

Kök - Köket har original köksinredning med mörka luckor som ger en härlig 70-tals känsla. Bra arbetsytor ger ett lättarbetat kök. Fint ljusinsläpp från fönster mot öster. De vitvaror som finns är av äldre modell: spis (Rosenlew), kyl/frys (Rosenlew) och fläkt (Bosch); fungerar ej.

Vardagsrum - Trivsamt vardagsrum med plats för en större soffgrupp om så önskas. Stora fönster och utgång till balkongen med härlig
eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är ca 14 m² och erbjuder bra plats för möbelgrupp.

Badrum - Badrummet renoverades 2016.  Kaklade väggar och klinker på golv i grå ton. Dusch, wc, handfat med underskåp, spegelskåp samt tvättmaskin (Electro Helios).

Sovrum - Mysigt sovrum med platsbyggda garderober längs hel vägg och fönster mot väster.

Klädkammare - Smidig och rymlig klädkammare med hyllor.  
 

OMRÅDE

Lägenheten ligger i omtyckta Johannebo. Här är det bekvämt att bo och du har närhet till matbutik, sjukhus, daghem, låg– och högstadieskola, badstränder samt träningsanläggningar. I närheten finns även busshållplats och trevliga promenadstråk tar dig till centrum ca 3 km bort. Det är ca 2 km till Maxinge köpcentrum och Varuboden i Möckelö.

På gården finns en parkeringsplats under tak med motorvärmare som tillhör
lägenheten. 
 

BOSTADSBOLAGET

Bostadshuset är byggt 1976 och består av totalt 18 lägenheter. Huset är uppfört i betongkonstruktion på krypgrund med sadeltak i falsad plåt (förnyat 2017). 

Uppvärmning sker genom bergvärme (installerat 2012) till väggfasta radiatorer.

Huset har mekanisk frånluftsventilation i badrum och är anslutet till MCA och VDSL från Mariehamns Telefon.

I en separat byggnad på gården finns även en gemensam tvättstuga samt lägenhetsförråd. Bastun som finns i samma byggnad är inte i bruk.

Bostadsbolaget har löpande utfört renoveringar av bolagets fastigheter, vilka framgår närmare i prospektets bilaga: redogörelse av utförda och kommande underhållsarbeten.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 2 rum & kök
Storlek: Ca 60,5 m²
Byggnadsår: 1976
Vederlag: 190,58 €/månad (3,15 €/m²/månad) + 69,57 €/månad (finansiering av kapitallåneandel) + 86,09 €/månad (finansiering av checkkredit)
Våning: 2 av 2
Bolagslån: Ca 31 143,36 € (fördelat på två lån: 5 317,65 € + 25 825,71 €)
Bostadsbolag: Bostads Ab Johannebo
Fastighetsskötsel: Ove Kemmelmeier tillsammans med de boende
Disponent: Aktiva Redovisning
Adress: Bastuvägen 10 lgh 12, 22100 Mariehamn
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Visning: Enligt överenskommelse.
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som är mellan 18 och 40 år och som köper sin första egna bostad (minst 1/2) är befriad från att betala överlåtelseskatt.
Utgångspris: 73 000 € (Skuldfritt pris: 104 143,36 €)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!