2 rum & kök i Möckelö Strand, Jomala

Öppen lägenhet i markplan i nyproducerat lägenhetshus vid fint läge med närhet till både badstrand och stadens centrum. Terrass i västerläge.

BESKRIVNING

 

Lägenheten är ca 64,3 m² stor och belägen i husets markplan med entré genom varmbonat trapphus. Bostaden har öppen och modern planlösning där kök, matplats och vardagsrum flyter samman och får stort ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet mot lägenhetens terrass i västerläge.

Sovrummet ligger vid lägenhetens västra sida och har en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Intill sovrummet finns en rymlig klädkammare.

Badrummet är mycket rymligt och utrustat med handfat i inredning, spegelskåp med belysning, toalett, dusch samt uttag för tvättmaskin och torktumlare.

Vid entrén finns garderober och utrymme för avhängning.

 

UTFÖRANDE

 

Bostadslokalen är uppförd i god standard. Ekparkett genomgående i bostadsrummen, klinker och kakelklädda golv och väggar i våtrum samt klinkerinlägg vid entré. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikrougn, kylskåp och frysskåp. Allt av gott tillval samt inredning med skåp och lådor för förvaring.

I sovrum finns garderober uppförda som framgår av bilagd planlösning.

 

TEKNIK

 

Lägenhetshuset uppvärms med vattenburen golvvärme från bolagets gemensamma bergvärme. Varje lägenhet har en egen mekanisk ventilationsenhet med värmeåtervinning.

I lägenheten har varje rum en egen termostat för reglering av rumstemperatur separat.

Huset är uppfört i huvudsak betong med putsade fasader och med yttertak i falsad grafitgrå plåt på ett tätläktat underlagstak. Fönstren är 3-glasfönster med aluminiumutsida.
Materialvalen gör sammantaget att man erhåller låga kostnader för underhåll.

 

EXTERIÖRT

 

Tomtområdena planeras med gräsmattor, asfalterade tillfarter och parkeringar samt renhållningsstation.

 

BILPLATS

 

På husets östra sida har varje lägenhet egen bilplats under biltak med motorvärmare, där även lägenhetens kallförråd finns.

 

VEDERLAG

 

Bostads Ab Möckelöstrand 6 är ett skuldfritt bolag. Driftsvederlaget är satt till 2,50 €/m2/månad. Varje lägenhet har egen vattenmätare vilket gör att man endast betalar för egen konsumtion.

 

LÄGE

 

Möckelö Strand bostadsområde är nyanlagt med egnahemstomter, radhustomter samt våningshustomter. Lekplats finns färdigt anlagd och i närheten finns en mycket barnvänlig badstrand med långgrund sandbotten. Vid stranden finns anlagd småbåtshamn.

Fakta

Kommun: Jomala
Legotomt: Ja
Planesituation: Detaljplanerat område
Antal rum: 2 rum & kök
Storlek: Ca 64,3 m²
Byggnadsår: 2019
Byggnadsmaterial: Betong
Fasad-/takmaterial: Puts/plåt
Värmesystem: Bergvärme
VA-system: Kommunalt
Vederlag: 160,75 € (2,50 €/m²)
Våning: 1
Uteplats: Terrass i västerläge
Bilplats: Egen carport med motorvärmare
Lägenhetsnummer: B3
Bolagslån: Skuldfritt bolag
Bostadsbolag: Bostads Ab Möckelö strand 6
Adress: Småholmavägen 3, 22130 Jomala
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köpare svarar för utgående överlåtelseskatt som utgår enligt 2 % av köpesumman och erläggs i samband med köpslut. Köpare som är 18-39 år och köper sin första bostad (minst ½) är befriade från att erlägga överlåtelseskatt.
Begärt pris:
199 330 €

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!