1 rum & kokvrå vid Skarpansvägen 21

Stängningsdatum: 2018-08-21

Ljus och trevlig etta om ca 23,4 m² på tredje våningen med fransk balkong i västerläge. Välskött bolag med mycket bra, centrumnära läge.

LÄGENHETEN

Lägenheten är ca 23,4 m² och belägen på tredje våningen. Den inrymmer entréhall med avhängning och garderober, allrum med förvar/garderob, kokvrå samt badrum.

Badrummet helrenoverades i samband med stambyte 2007 och är utrustat med golvvärme, toalett, handfat, dusch och handdukstork.
Ytskikten i lägenheten består av laminatgolv, målade och tapetserade väggar samt kakelklätt badrum. Köket är renoverat med ljus inredning och kaklade ytor runt diskbänk och spis. Vitvaror består av kyl med frysfack, spis, ugn och fläkt.

I anslutning till allrummet finns en fransk balkong med västerläge.

I bolagsvederlaget om 105,30 €/månad ingår samtliga kostnader utöver hushållselen. Avgifter för bastu– och tvättstugeanvändning tillkommer enligt skild prislista.

 

ÖVRIGA UTRYMMEN

Till lägenheten hör också förrådsutrymme. Till gemensamma utrymmen hör bl.a. bastuavdelning, tvättstuga med tork– och mangelrum samt hobbyrum.

Förmånlig bilplats finns att hyra på gården enligt kösystem.

 

ÖVRIGT

Under 2000-talet har bolaget bland annat förnyat tegeltak, fönster, balkong- och lägenhetsdörrar, utfört stambyte och elrenovering.

I bolagets redogörelse för underhållsbehov finns balkongrenovering planerad för hela fastigheten under 2019. Inget kostnadsförslag finns presenterat.

Bolagsstämmoprotokoll, verksamhetsberättelse och bolagsordning erhålls av mäklaren på begäran.

Fakta

Kommun: Mariehamn
Antal rum: 1 rum & kök
Storlek: Ca 23,4 m²
Byggnadsår: 1956
Fasad-/takmaterial: Tegel/puts
Värmesystem: Fjärrvärme
VA-system: Anslutet till Mariehamns stads VA-nät.
Vederlag: 105,30 €/månad
Våning: 3
Uteplats: Fransk balkong i västerläge
Hiss: Nej
Bilplats: Nej
Bastu: Gemensam
Lägenhetsnummer: 8
Bolagslån: Ingen andel
Bostadsbolag: Bostads Ab Nyängsgården
Fastighetsskötsel: Servicefirma
Disponent: Mäklarhuset Åland Ab
Adress: Skarpansvägen 21 A8
Tillträde: Omgående efter köpslut
Visning: Enligt överenskommelse
Kostnader: Köparen svarar för utgående överlåtelseskatt samt för kostnader för överlåtelsens registrering och upprättande av överlåtelseskattenota (250 €). Överlåtelseskatten utgår enligt 2 % av köpesumman vilken erläggs i samband med köpesummans betalning. Köpare som är mellan 18 och 40 år och som köper sin första egna bostad är befriad från att betala överlåtelseskatt.
Utgångspris: 70 200 € (Skuldfritt pris)

Karta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!